Partners

Wij werken onder andere samen met:

KringTex

 

KringTex is een zelfstandig textielsorteerbedrijf, waar KringloopCentrum BA-BU-NIJ voor 50% aandeelhouder van is.


Uitvoeringsorganisatie BBS

Uitvoeringsorganisatie BBS zorgt er onder andere voor dat statushouders aan KringloopCentrum BA-BU-NIJ worden gekoppeld zodat zij bij ons werkervaring op kunnen doen.


Branchevereniging Kringloop Nederland (BKN)

Het Keurmerk Kringloop Nederland  garandeert dat KringloopCentrum BA-BU-NIJ professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu.


NoWa

NoWa (No Waste) maakt de mooiste sieraden van goud en zilver, gewonnen uit oude telefoons. Wij leveren oude telefoons aan, het goud hieruit wordt gerecycled tot sieraden en deze verkopen wij weer. NoWa heeft the Green Product Award Fashion 2024 gewonnen, waarbij het concurreerde met maar liefst 1500 merken uit 54 landen. Momenteel zijn de sieraden alleen nog in Baarn verkrijgbaar, binnenkort ook in Bunschoten en Nijkerk. Houd onze socials in de gaten voor de datum!


WSR Design

WSR Design tovert afgekeurde apparaten, resthout en oude voorwerpen om tot originele meubels en accessoires. Denk aan een lamp gemaakt van een draaischijf telefoon of een bijzettafel van lp's. Niets is te gek! Met een item van WSR Design geef je je interieur een geheel eigen upgrade. Momenteel alleen verkrijgbaar bij Kringloop Baarn.