Nieuws en activiteiten

Kringloop Nijkerk nu ook op dinsdag open

 

Vanaf 7 november is onze locatie in Nijkerk van dinsdag t/m zaterdag open, van 10:00 - 17:00 uur. Eerder waren we vanaf woensdag open, dus we zijn blij je een extra dag te kunnen ontvangen!


Nieuwe inrichting Kringloop Nijkerk

Onze winkel in Nijkerk is laatst volledig opnieuw ingericht. Voorin de winkel kun je nu terecht voor kleding, schoenen en accessoires, net als het afgeefgedeelte en de kassa. Cd's, boeken en films kun je nu vinden aan de buitenwanden van het gedeelte.

Verder zijn artikelen als pannen, bestek, interieurspullen en veel andere spullen overzichtelijk in de winkel opgesteld. Van woensdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in KringloopCentrum Nijkerk.


Vrijwilliger Inge Lumaye in de Baarnsche Courant!

Op maandag 2 oktober kon je een heel leuk interview met Inge Lumaye in de Baarnsche Courant lezen. Zij is al zo'n 12 jaar vrijwilliger bij ons en een bekend gezicht in onze winkel in Baarn. Ze vertelt hoe ze bij het KringloopCentrum terecht is gekomen en wat zij allemaal doet - voor èn achter de schermen. De samenwerking tussen ons en Stichting Happy Kids - Happy People is bijvoorbeeld dankzij haar tot stand gekomen. Dank je wel voor al jouw inzet, Inge!


Kom bij ons langs op Nationale Kringloopdag!

 

Zaterdag 7 oktober is het de Nationale Kringloopdag en natuurlijk doen wij hieraan mee met een aantal leuke acties. Blaas je garderobe nieuw leven in met de kledingruil, grabbel naar speelgoed in onze grabbelton en speur naar korting met onze cadeaubonnen-zoektocht.

Je bent van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur.


7 oktober is Nationale Kringloopdag

Tijdens de Nationale Kringloopdag vind je de leukste vintage markten, upcycling workshops en andere activiteiten.

 

Door het hele land zijn er tijdens de Nationale Kringloopdag locaties met activiteiten die voor de ultieme kringloopbeleving zorgen. Met name in de winkels die het Keurmerk Kringloop Nederland voeren. Op de Nationale Kringloopdag slaan al deze winkels de handen ineen om hun positieve impact te laten zien. 

 

Houd onze site en sociale media in de gaten voor een leuke actie in onze winkels!


Kringloop Nijkerk weer open!

 

 

 

KringloopCentrum Nijkerk is sinds 30 augustus weer open! Deze locatie is nu geopend van woensdag t/m zaterdag, 10:00 - 17:00 uur. We zijn blij je weer te kunnen ontvangen!


Meet Up Duurzaamheid

Op dinsdag 20 juni kwamen wij en verschillende andere groene organisaties bij elkaar in Kasteel Groeneveld voor een 'Meet Up Duurzaamheid', waar we ideeën uitwisselden voor een duurzaam Baarn. Het programma bestond uit uitdagende opdrachten en inspiratiesessies en we hebben met elkaar 10 ideeën op papier gezet die we graag willen verwezenlijken. 


Kringloop Baarn op TV!

 

 

Op 22 februari waren wij te zien in het NPO 3-programma DREAM SCHOOL! Een aantal leerlingen kwamen een dag stage lopen bij ons. Heb je de aflevering gemist? Je kunt 'm hiernaast terugkijken.


Vintage Tour

 

Op 1 oktober 2022 - Nationale Kringloopdag én in de Week tegen Eenzaamheid - organiseerden wij een super leuke Vintage Tour. Je kon samen met iemand die je al lang niet hebt gesproken op pad langs onze 3 KringloopCentra's te om lekker te struinen, achter de schermen te kijken, mee te draaien aan het rad van fortuin voor mooie kortingen en op de foto te gaan in de leuke vintage fotohoek.