Nieuws en activiteiten

Kringloop Nijkerk weer open!

 

 

 

KringloopCentrum Nijkerk is sinds 30 augustus weer open! Deze locatie is nu geopend van woensdag t/m zaterdag, 10:00 - 17:00 uur. We zijn blij je weer te kunnen ontvangen!


Meet Up Duurzaamheid

Op dinsdag 20 juni kwamen wij en verschillende andere groene organisaties bij elkaar in Kasteel Groeneveld voor een 'Meet Up Duurzaamheid', waar we ideeën uitwisselden voor een duurzaam Baarn. Het programma bestond uit uitdagende opdrachten en inspiratiesessies en we hebben met elkaar 10 ideeën op papier gezet die we graag willen verwezenlijken. 


Kringloop Baarn op TV!

 

 

Op 22 februari waren wij te zien in het NPO 3-programma DREAM SCHOOL! Een aantal leerlingen kwamen een dag stage lopen bij ons. Heb je de aflevering gemist? Je kunt 'm hiernaast terugkijken.


Vintage Tour

 

Op 1 oktober 2022 - Nationale Kringloopdag én in de Week tegen Eenzaamheid - organiseerden wij een super leuke Vintage Tour. Je kon samen met iemand die je al lang niet hebt gesproken op pad langs onze 3 KringloopCentra's te om lekker te struinen, achter de schermen te kijken, mee te draaien aan het rad van fortuin voor mooie kortingen en op de foto te gaan in de leuke vintage fotohoek.